Παρουσίαση: iCloud

Το iCloud δημιουργήθηκε σαν ιδέα πριν από 10 χρόνια… να αποτελεί ο προσωπικό μας υπολογιστής το κέντρο της ψηφιακής μας ζωής.

iCloud, όπως μέχρι τώρα είχαμε αυτόματο συγχρονισμό των επαφών με το MobileMe σε όλες τις συσκευές ήρθε η ώρα για το Calendar και το Mail.

Το iCloud για Mail, Calendar και Contacts θα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μέχρι τώρα το κόστος ήταν 99$ (το πακέτο του MobileMe).

Αγορά εφαρμογών από μία συσκευή ακόμα και αν η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από αυτήν, αλλά θέλετε να την αποκτήσετε γιατί π.χ βρίσκεται σε προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Συγχρονισμός των εφαρμογών και πρόσβαση στην λίστα αγορών του App store από όλες τις συσκευές που έχετε συνδεδεμένες στο iCloud.

Αυτόματα καθημερινά Backup στο iCloud μέσα από WiFi. Φωτογραφίες, Μουσική, Εφαρμογές, Βιβλία, Ρυθμίσεις κτλ

Documents: Αρχεία στο iCloud. Δημιουργείτε ένα αρχείο στο Pages, στο Numbers ή στο Keynote…. αυτόματα θα το βρείτε και στις υπόλοιπες συσκευές σας. Το iCloud θα έχει και αυτό Storage APIs, θα λειτουργεί σε όλες τις iOS συσκευές και φυσικά στα Macs + PCs.

Photo Stream: Οι φωτογραφίες σας στο iCloud, για εύκολο συγχρονισμό με όλες τις συσκευές σας και διαμοιρασμό με τους φίλους σας. Πως γίνεται η αποθήκευση των φωτογραφιών; Όλες οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στα Mac και PC, οι 1000 πιο πρόσφατες φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες στην συσκευή (iPhone,iPad, iPod touch). Μέχρι και 30 ημέρες παραμένουν οι φωτογραφίες στο Cloud. Το Photo Stream θα είναι ενσωματωμένο στην εφαρμογή Photos (iOS), στο iPhoto (Macs), αλλά και σε PCs (Pictures Folder) και στο Apple TV!

iTunes in the Cloud: Η μουσική σας διαθέσιμη παντού απλά και γρήγορα. Ιστορικό με ότι έχετε αγοράσει για εύκολο “ξανά”-κατέβασμα. Για πρώτη φορά λοιπόν στη μουσική βιομηχανία, ταυτόχρονο και άμεσο κατέβασμα μουσικής σε διαφορετικές συσκευές με μία μόλις αγορά.

To iCloud θα είναι διαθέσιμο από ΣΗΜΕΡΑ ως beta, με δωρεάν με 5GB αποθηκευτικό χώρο για Mail (οι εφαρμογές, τα παιχνίδια και το Photo Stream δεν περιλαμβάνονται σε αυτά τα 5GB). Το iCloud beta θα υποστηρίζει το iOS 4.3.

by: iphonehellas.grAdvertisements

Posted on 07/10/2011, in Apple, iDevices, iOS, iPad, iPhone. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: